Lapa_Christi napisał(a):
Rozumiem, że chciałeś zwrócić naszą uwagę na mocno zawoalowany głębszy sens, drugie dno i prawdziwy przekaz tego teledysku...
Anke napisał(a): Nie, on chyba szuka współoburzonych estetyką "dzisiejszej"młodzieży...
Lapa_Christi napisał(a):Pod podanym adresem rzeczywiście znajduje się teledysk.
A i jeszcze jedno, wyjaśnij proszę co to są ci "anty hip-hopowi ludzie", jakiś nowy podział polityczny?
Jestem człowiekiem "wdupiemamhiphopowym", czy mieszczę się zatem w Twoim podziale??? I czy mogę zatem cokolwiek napisać o tej "TFUrczości"??? jeśli tak, to powiem tylko tyle: cytując wykonawcę (celowo nie używam słów muzyk, piosenkarz i wokalista): nie "SUCHAM" takich pogadanek na codzień, "WYŁANCZAM" się z takiego nurtu![]()
Rozumiem, że chciałeś zwrócić naszą uwagę na mocno zawoalowany głębszy sens, drugie dno i prawdziwy przekaz tego teledysku...
SAMAEL66 napisał(a):powaga ale ja po tytule tematu i po załączonym teledysku myślałem że masz zamiar wyśmiać ten styl lub wykonawce.
by było jasne ten styl i wykonawca, przesłanie itp ci się podoba i go promujesz czy wręcz odwrotnie?
PanO-ciepa napisał(a):Źle mnie zrozumiałeś. Teksty tego wykonawcy bardzo mi się podobają: są ambitne, złożone i dojrzałe.
Anke napisał(a):PanO-ciepa napisał(a):Źle mnie zrozumiałeś. Teksty tego wykonawcy bardzo mi się podobają: są ambitne, złożone i dojrzałe.
Tekst o zabawce-gąsienicy jest ambitny? Tyś chyba dotąd diskopolo słuchał, to wtedy faktycznie przerzut na hh jest o poprzeczke wyżej. Podkładu i teledysku nie komentuję, dostałam ataku śmiechu przy samej treści i wyłączyłam.
PanO-ciepa napisał(a):Jak dalej będziesz twierdziła, że jest to płytki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości