Andy2 napisał(a):Kocham góry. Uwielbiam po nich chodzić, a ostatnio nawet zacząłem trochę jeździć na rowerze po różnych szlakach. Jest trochę ciężko, ale widoki to wynagradzają...
davnbb napisał(a):Andy2 napisał(a):Kocham góry. Uwielbiam po nich chodzić, a ostatnio nawet zacząłem trochę jeździć na rowerze po różnych szlakach. Jest trochę ciężko, ale widoki to wynagradzają...
I co z tego, że ciężko - jaka satysfakcja jak się gdzieś wyjedzie. A jak brak motywacji to polecam zacząć używać programik Strava i oglądać swoje postępy. Kiedyś wyjazd na Szyndzielnię zajmował mi ponad godzinę (rok 2014), teraz są to 33 minuty a cel na ten rok to zejść poniżej 30 minut (dodam, że najlepszy czas na tej trasie to 19:47).
GP napisał(a):davnbb napisał(a):Andy2 napisał(a):Kocham góry. Uwielbiam po nich chodzić, a ostatnio nawet zacząłem trochę jeździć na rowerze po różnych szlakach. Jest trochę ciężko, ale widoki to wynagradzają...
I co z tego, że ciężko - jaka satysfakcja jak się gdzieś wyjedzie. A jak brak motywacji to polecam zacząć używać programik Strava i oglądać swoje postępy. Kiedyś wyjazd na Szyndzielnię zajmował mi ponad godzinę (rok 2014), teraz są to 33 minuty a cel na ten rok to zejść poniżej 30 minut (dodam, że najlepszy czas na tej trasie to 19:47).
A gdzie masz punkt rozpoczęcia i zakończenia pomiaru czasu? Bo chciałbym sobie porównać wyniki ze swoimi
Przemek73 napisał(a):Dzisiaj życiówka. Kubalonka, Stecówka, Barania, Malinowska, Skrzyczne, Szczyrk. 27 km. 34 punkty GOT. I tylko 4 piwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości