tom.tom napisał(a):Heh, Rusinowo, jedno z moich ulubionych miejsc nad naszym Bałtykiem. Ja radzę jechać na Częstochowę, Łódź, potem A1 aż do Torunia (nic nie płacisz), następnie zjechać przed bramkami na Tuchole, Człuchów, Sławno. Szczerze mówiąc nie wymyślisz lepszej drogi. Tą drogą zajedziesz w około 10 h bez problemu (ja tyle jadę wyjeżdżając około 20, na 6 rano jestem na miejscu).
Kiedyś jechałem od zachodu - czyli na A4 aż za Legnicę, potem przez Polkowicę, Nową Sól, Świebodzin, potem jest super droga ekspresowa S3, potem na Koszalin. Ale to bez sensu było, jechałem coś ze 12 godzin, czasem zadupiami.
P.S. Korkami się nie przejmuj, jedź tak jak Ci mówię przez noc. W dzień wiadomo masakra w całej Polsce. Gdzie nie pojedziesz, masz wszystko rozkopane. Dosłownie wszędzie. Nie ma takiej drogi żeby nie było coś w przebudowie.
Pozdrawiam
dracoone napisał(a):No ja w ostatni czwartek jechałem nad morze. Wyjazd o 4 rano z B-B i o 10.30 już stałem na plaży w Rewie. Jechałem 1, koło Torunia już zaczynały się korki na bramkach, no i dalej już była płatna autostrada no ale jechało się super.
tren_d napisał(a):Bielsko - Mielno w tamtym roku:
14 godzin tam
15 godzin z powrotem
Kulturalna jazda o której co poniektórzy z was chyba nie mają pojęcia.
Del_Rey napisał(a):tren_d napisał(a):Bielsko - Mielno w tamtym roku:
14 godzin tam
15 godzin z powrotem
Jak stać Cie na nocleg w drodze, to dlaczego nie. Mozna i tyle jechać, jak się człowiek uprze.
14 godzin tam
15 godzin z powrotem
Piotrek napisał(a):tren_d napisał(a):Bielsko - Mielno w tamtym roku:
14 godzin tam
15 godzin z powrotem
Jesteś mistrzem, na trasie około 750 km osiągnąłeś średnią prędkość 50km/h , zdobyłeś pierwsze miejsce w konkursie na zawalidrogę polskich dróg, gratuluję.
pozdrawiam
14 godzin tam
15 godzin z powrotem
roman23 napisał(a):Witam wszystkich forumowiczów,jestem tutaj nowy i pozdrawiam wszystkich.
Potrzebuje podpowiedzi jak najlepiej dojechać do Rusinowa,bez zbędnych korków czy remontów dróg,bo z tego co wiem to na 1 w Kutnie są roboty drogowe i straszne korki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości