przez Konrad » wtorek, 20 cze 2006, 08:13
A to ci niespodzianka ! Anty jakiś tam się odezwał- Miałem RACJĘ! Tak JA miałem RACJĘ, że na maj czerwiec otworzą basen na Złotych. Co szok po wybudowanym basenie na Langiewicza już minął? Małej wiary jesteś a to źle bardzo źle. Jeżeli mówisz że za kadencji obecnego Prezydenta nie wyremontowano żadnej ulicy to już jesteś w błędzie. Ulica Grodeckiego, ulica od ronda Hulanka do - ul. Sobieskiego, ul. Kopernika od ronda Hulanka do Emili Plater, Michałowicza, Gazownicza, Piłsudskiego- od Komorowickiej do Wyzwolenia, teraz zabrali się za Wyspiańskiego- od Piastowskiej. Nawet jesliby na tysiąc naszych ulic wytremontowano chociaż jedną to już nie masz racji. Już a może znowu tutaj nam ciemnotę wciskasz? Piszę o tych ulicach o których wiem - bo widzę je b. często i wiem jak wyglądały kiedyś a jak dzisiaj. A co do twojego kłamstwa na temat budowy kolejnych basenów to wiadomo, że obłożenie będzie duże i będzie conajmniej jeszcze jeden basen na os. W.P- Pl. S. Ty dosłownie przekreciłeś jego wypowiedź pod swoje widzimi sie! Ale to Ja, Ja mam znowu RACJĘ a nie ty i to mnie nakręca!