przez Niezarejestrowany » środa, 21 cze 2006, 10:19
miro i cze - sami własnie mi przyznalicie racje, ze to [nierealne w polsce i kilku innych krajach europy też], miro napisał o laptopie i wirelessie w kazdym aucie... no własnie! byiscie kiedys na policji? widizeliście ze oni dalej stukaja zeznania na drudziestoletnich maszynach do pisania przez fioletowa kalke? i to w srednim miescie jak bielsko, ja nie mówię już o wsiach... a wy o laptopie i wirelessie... no panowie... chcecie może zasponsorowac? laptop będize więcej wart niz ten polonez któremu go przydziela..., che napisał, że nie jest to mozliwe w polsce również technicznie, bo polskie władze sa jakie są od piętnastu lat... no nic dodac nic ujac do jego wypowiedzi, nierealne i juz, tak jak mówiłem, więc nie porównujcie prosze sytuacji do usa, gdzie faktycznie jest inaczej, bo to nie jest [na razie] rozwiązanie dla nas z dwóch powyższych powodów, oraz z powodu trzeciego: w polsce odebranie prawa jazdy jest (a przynajmniej powinno być statystycznie, jesli by wyeliminowac łapówki) o wiele częstrze, bo norma dopuszczalnej zawartosci we krwi jest surowsza, a pijaków na drogach duuuuzo więcej, więc tm bardziej cały ten "system" i jego infrastruktura sprawdzania aktualności posiadania prawka musiałoby byc stuprocentowo niezawodne... a tymczasem, jak wyżej i nizej sami udowodniliscie - nie ma na to szans