Sorki, w związku z awarią zasilania dokończę teraz. Po skręcie w prawo przejedziesz ok 200 m i będziesz pod bocznym wejściem do ATH. Jest tu większy parking i łatwiej dojechać.
Przy skręcie na Willową jest tablica z napisem "Akademia Techniczno-Humanistyczna". Musisz przejechać prawie całe miasto, ale od Sarniego Stoku jedzie się cały czas prosto.
To jestes naprawde dzielna dziekwczynka skoro z Cieszyna do makro potrafisz dojechac. Pewnie za Skoczowem stajesz na poboczu, rozkladasz kocyk, wyjmujesz termos i kanapki i odpoczywasz po trudach dalekiej podrozy. A ile drogi jeszcze przed Toba....
"TiRowiec" ale z Ciebie złośliwiec. Jeżeli musze to jade i to dalej niż do Skoczowa. Nie znam miasta i dlatego pytam. Zresztą co Ci się będę tłumaczyć, Ty pewnie nawet prawa jazdy nie masz )
TIRowiec: całe szczęście ,że nie jestem babą tylko kobietą, nie jeżdże fiacikiem i napewno nie mam przerażenia w oczach bo lubię jeździć i jazda sprawia mi autentyczną przyjemność. Dlaczego jesteś taki złośliwy? Zakochaj się i wtedy nawet do bab w fiacikach będziesz się uśmiechał ). A może wstajesz lewą nogą z łóżka? ).
Miłego dnia
do Pani anonimki: Te kilka cieplych slow ktore wlasnie przeczytalem spowodowalo pojawienie sie usmiechu na mojej twarzy. I jakos tak mi cieplo sie robi w okolicach serca. Szkoda, ze nie znam Pani imienia. Od tej pory bede wszystkim paniom w fiacikach i innych autkach ulatwial przejazd. Do zobaczenia na trasie. ósemeczki
Do TIRowca: wiedziałam,że jesteś miłym facetem ) tylko ostatnio miałeś gorsze dni . A ja będę zaglądać do TIR-ów i jeżeli zobacze uśmiechniętego pana to będę wiedziała,że to "mój znajomy TIRowiec". Do zobaczenia