Forum Bielsko.Biala.pl

Miasto tworzą ludzie

Wysyłanie maili na adresy forumowiczow

Zgłoszenia związane z www.bielsko.biala.pl, uwagi do portalu, nowe pomysły, ogłoszenia redakcji.

Postprzez Del_Rey » wtorek, 2 lut 2010, 14:10

Czy tylko ja mam problemy w wysyłaniu maili podanych przez uzytkowników?
Od jakiegoś czasu mam zwrotki

i takie cuś

Content-Policy reject msg: SPF fail. Wiadomosc odrzucona, serwer
91.121.113.106 nie jest uprawniony do wysylania poczty z adresu
del_rey%40wp.pl Please see.

Coś mam nie teges?
Wysocy urzędnicy - to ludzie, którzy za nasze pieniądze kradną nasze pieniądze.
Avatar użytkownika
Del_Rey
użytkownik
 
Posty: 2784
Na forum od: 14 lis 2006, 14:01
Lokalizacja: B-B

Postprzez dracoone » wtorek, 2 lut 2010, 14:54

Ja też nie mogłem wysłać maila do użytkowników forum. Miałem trzy zwroty.
----
Kiedyś traktowałem ludzi dobrze , teraz z wzajemnością ...
dracoone
użytkownik
 
Posty: 160
Na forum od: 13 sty 2010, 11:32

Postprzez nalesnik9997 » wtorek, 2 lut 2010, 20:30

Ja również.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i ludzka głupota, choć co do tej pierwszej to nie mam pewności.
~A. Einstein
nalesnik9997
użytkownik
 
Posty: 444
Na forum od: 15 mar 2008, 16:02

Postprzez assia » wtorek, 2 lut 2010, 20:47

i ja też
assia
użytkownik
 
Posty: 45
Na forum od: 24 wrz 2007, 19:24

Postprzez darek-bb » środa, 3 lut 2010, 21:25

U mnie też ten problem występuje.
darek-bb
użytkownik
 
Posty: 836
Na forum od: 5 lut 2008, 19:25
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Postprzez Del_Rey » środa, 3 lut 2010, 21:39

Del_Rey napisał(a):Czy tylko ja mam problemy w wysyłaniu maili podanych przez uzytkowników?
Od jakiegoś czasu mam zwrotki

i takie cuś

Content-Policy reject msg: SPF fail. Wiadomosc odrzucona, serwer
91.121.113.106 nie jest uprawniony do wysylania poczty z adresu
del_rey%40wp.pl Please see.

Coś mam nie teges?

GP, bedzie jakies oficjalne wytłumaczenie co sie dzieje?
Wysocy urzędnicy - to ludzie, którzy za nasze pieniądze kradną nasze pieniądze.
Avatar użytkownika
Del_Rey
użytkownik
 
Posty: 2784
Na forum od: 14 lis 2006, 14:01
Lokalizacja: B-B

Postprzez GP » środa, 3 lut 2010, 22:32

Nie mnie pytajcie - już już parokrotnie tłumaczyłem - ja tutaj tylko sprzątam.
Wszelkie techniczne sprawy należy kierować do właścicieli portalu/forum, czyli np. do usera "paweL" :)

Niemniej jednak spróbuję podesłać sprawę wyżej.
Fotograf z pasji, fotograf z zawodu.
Avatar użytkownika
GP
użytkownik
 
Posty: 3386
Na forum od: 1 wrz 2006, 07:00
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Postprzez paweL » czwartek, 4 lut 2010, 09:32

Niebawem zacznie działać wysyłanie wiadomości, dam znać..
paweL
użytkownik
 
Posty: 627
Na forum od: 1 wrz 2006, 07:00

Postprzez Ewa BB » środa, 2 lut 2011, 22:47

Znowu nie działa :(
Ewa BB
użytkownik
 
Posty: 40
Na forum od: 22 gru 2010, 21:15

Postprzez Mercedes Citaro G O530 » piątek, 15 kwi 2011, 16:41

paweL napisał(a):Niebawem zacznie działać wysyłanie wiadomości, dam znać..

To niebawem trwa już cały rok i nic z tym nie zostało zrobione ... ehh ; (
#017, #061, #086 - #091, #107, #121, #127, #134, #137, #138, #139, #140, #141, #142
Mercedes Citaro G O530
użytkownik
 
Posty: 329
Na forum od: 7 lut 2011, 13:31

Postprzez GP » piątek, 15 kwi 2011, 18:48

Ja też już próbowałem interweniować (parę dni temu) i czekam na efekty...
Fotograf z pasji, fotograf z zawodu.
Avatar użytkownika
GP
użytkownik
 
Posty: 3386
Na forum od: 1 wrz 2006, 07:00
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Postprzez lena2226 » czwartek, 5 maja 2011, 10:36

Może trzeba w ogóle wykasować tę funkcję, bo nadal nie działa...
z umarłym lepiej nie podróżować
lena2226
użytkownik
 
Posty: 249
Na forum od: 29 wrz 2010, 12:22

Postprzez GP » wtorek, 31 maja 2011, 11:15

Hurra! Wysyłanie maili już działa :D
Hulaj dusza... :)
Fotograf z pasji, fotograf z zawodu.
Avatar użytkownika
GP
użytkownik
 
Posty: 3386
Na forum od: 1 wrz 2006, 07:00
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Postprzez ZIZ » wtorek, 13 mar 2012, 23:26

GP napisał(a):Hurra! Wysyłanie maili już działa :D
Hulaj dusza... :)

...piekła nie ma :lol:
wysyłanie może i działa ale odbieranie nie :(

Zgodnie z sugestią wysłałem reklamację dotyczącą problemów z e-mailem do:
pawel@wizja.net
automatyczna odpowiedż z systemu, że mail nie może być dostarczony :(
Na stronie portalu pod linkiem kontakt jest jednak inny adres:
pawel@mediabielsko.pl

Czy pamiętacie ten dowcip:
Blondynka zaniosła komputer i monitor na pocztę:
- Czy mogę wysłać maila?
Blondynka z okienka odpowiada:
- Niestety nie, bo ma pani wyłączony komputer a poczta nie udostępnia klientom dostępu do gniazdka z prądem :(
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ziz

Choćbym nawet szedł ciemną doliną zła się nie ulęknę! ...bo ja jestem ciemnością i złem tej doliny ;)
ZIZ
użytkownik
 
Posty: 2346
Na forum od: 30 wrz 2010, 19:32
Lokalizacja: Bielsko-Biała


Powrót do Portal

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości