Pytam z czystej ciekawości ponieważ jakiś czas temu rozmawialiśmy w pewnym towarzystwie na ten temat a ciekaw jestem "niezależnej" opinii

Lelulila napisał(a):Nie zgadzam się z Tomem tylko w jednej kwestii- jeśli masz dwuosobową rodzinę, wystarczy mała zmywarka. Wkurzało mnie, gdy musiałam zbierać i zbierać naczynia w zmywarce, zanim mogłam ją włączyć- miałam do czynienia ze sporą zmywarką, gdy pomieszkiwaliśmy w znajomych.
tom.tom napisał(a):Jak będę u rodziców, to napiszę jaki to dokładnie typ.
igo napisał(a):żona sie uparła.....i jak juz to chciałbym kupic cos do czego może z czasem bym sie przekonał
sweeper napisał(a):igo napisał(a):żona sie uparła.....i jak juz to chciałbym kupic cos do czego może z czasem bym sie przekonał
jak wieczorem wcześniej przyjdzie do sypialni zamiast stać przy zlewozmywaku to przekonasz się szybciej niż myślisz
Cacanka napisał(a):dlaczego zmatowiały mi szklanki z cienkiego szkła? Często są zmywane w zmywarce - w obecnej chwili mają na sobie matowobiały osad? Z czego?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości