Grego napisał(a):Po pierwsze byłby to chyba jedyny w dziejach przypadek, kiedy to partia polityczna zdelegalizowała się sama.
Po drugie poprzedni komunistyczny system był w mojej ocenie o wiele mniej niemoralny niż obecny, więc jeśli już mowa o przyzwoitości, to prędzej samorozwiązania można by oczekiwać od PO PiS i tym podobnych organizacyj.
No... w skrócie to tamten system eliminował ludzi fizycznie a ten eliminuje gospodarczo.
O tej delegalizacji to ironia była. Ale posunął bym się dalej by zdelegalizował się sam ustrój.
Gdyż w mojej ocenie to co mamy obecnie czyli IIIRP jest również ciągłością poprzedniego systemu. Komuna musiała się zmienić i się zmieniła. Takie były tendencje. Czy to PO czy Pis czy SLD wszystkie one istnieją bo tak uzgodniono przy okrągłym stole. Przy okrągłym stole ustalono też podobno- bo nie mam na to żadnych źródeł - że prawica nigdy do władzy nie dojdzie.
Swoją drogą polecam film "Nocna Zmiana" i "Odkryć Prawdę"
Czyli jesteś zwolennikiem powszechnej inwigilacji?
W przypadku osób publicznych, na które idą moje podatki.
A u kogo mogła zdobyć jak ma 35 lat? Pewnie w komunistycznej akademii politycznej dla aparatczyków do której zaczęła uczęszczać jako sześciolatka
Czytałem o zdawaniu egzaminów tylko pod warunkiem przyjścia na egzamin w czerwonym krawacie. Więc niby można się ponabijać, ale później jakiś "dokt(ryn)orant" mędrkuje po świecie już bez czerwonego krawata, ale z wiedzą żadną.