mariobros08 napisał(a):Chcialbym wymienic pamiec na 2x2 GB (nie wiem moze na DDR3)
Piotrek napisał(a):Zestaw będzie tak szybki jak jego najsłabszy element. Jak napisał Kolega powyżej wymiana pamięci może nic nie dać. A procesor już jest dosyć leciwy.
Ja bym go dokładnie przedmuchał, żeby był idealnie czysty, jeśli temperatura spadnie to i wydajność wzrośnie.
pozdrawiam
mariobros08 napisał(a):Witam
Szukam jakiegos madrego ... otoz mam plana przyspieszyc lapka Mam w chwili obecnej taki oto sprzet ... Intel Pentium Dual CPU T2330 1,60GHz, 2x1 GB RAM pc2 5300s ddr2 667Mhz, z Win7 32bit Home Premium SP1 i dysk 120GB SATA.
Chcialbym wymienic pamiec na 2x2 GB (nie wiem moze na DDR3) i dysk na SSD.
Co o tym myslicie ?? Czekam na powazne wypowiedzi
Z gory dzieki
csr napisał(a):I zaktualizuj do 10tki, bo jest o wiele bardziej żwawa na starszych sprzętach niż 7. No i SSD to podstawa.
mariobros08 napisał(a):Wlasnie przeczytalem na banchmarku ze opisie produktu ze ssd na SATA I idzie wolniej niz na SATA III tzn wydajnosc jest mniejsza ... zapytam w serwisie
slawtaz napisał(a):Jeżeli to masz zaufany serwis to się śmiało pytaj. Natomiast jeżeli to jest pierwszy lepszy, to może cie znowu naciągnąć jak ten na 200 zł za czyszczenie, które miało cuda zdziałać. A może to nawet ten sam. Szkoda kasy na takie cudowanie, tu 200 tam 200 i masz połowę kasy na fajny sprzęt poleasingowy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość