Restauracja BLU gotowa na letni sezon. Zmiany można zaobserwować na wielu płaszczyznach począwszy od kolorowego tarasu w kwiatach, który czeka na gości.

- Można się zrelaksować, odpocząć w cieniu pod parasolem w otoczeniu kwiatów a wieczorem otulić się kocykiem w kolorze blu. Rodzice wiedzą, że restauracja posiada kolorowy Kącik Dziecięcy, gdzie ich pociechy świetnie się bawią podczas gdy oni sami mogą odpocząć, porozmawiać, poczytać - mówi Anna Klajmon, właścicielka Restauracji Blu.

Ekipa BLU zmieniła swój wizerunek na lato, piękne kolorowe koszule Paco Lorente, optymistyczne muchy i iście letnie humory. Najważniejszą jednak zmianą jest wprowadzenie nowego, letniego menu. Młode warzywa i mikro zioła z ekologicznych upraw od rolnika z naszego regionu,  mięsa, ryby i owoce morza w nowych odsłonach i wyjątkowe, zaskakujące smakiem i połączeniem składników sałatki. Na koniec desery, które zaspokoją największych łasuchów i miłośników wyrafinowanych smaków. Wyjątkowy design, kolory, smaki i niespodzianki kuchni molekularnej.

To wszystko oraz doskonała atmosfera, serce i zaangażowanie całej załogi BLU czeka na gości spragnionych dobrych smaków.

kgo/materiały prasowe