Faktycznie czasem warto zaufać i spróbowac.Nie zachwalam Kocierza.Akurat poleciłem bo ja osobiście nie korzystam z tego typu zabiegów ,zona tez nie specjalnie często a ten Kocierz tak wybrałem z polecenia właśnie.Na pewno jest wiele innych dobrych ośrodków spa i byc może ten w Pisarzowicach też jest super.Często jest jak piszesz własnie tak że ktoś kto wchodzi na rynek się bardzo stara ale czasem jest tak że braków w umiejętnosciach nie da sie zaangażowaniem nadrobic.Nie wiem ile w tych Pisarzowicach od marca można było wykonac masaży świecą ale na pewno mniej niż w ośrodku który funkcjonuje pare lat.Człowiek sie wszystkiego uczy.Jak ktos robi powiedzmy setny raz masaz świecą to pewnie lepiej mu to wychodzi niz komus kto robi po raz trzeci ale z drugiej strony ten kto robi po raz trzeci może sie bardziej starac wiec nigdy nie wiadomo co wybrac

Ale rzeczywiscie można trafić różnie a na Kocierzu jak wiadomo "przemiał" wiekszy wiec "praktykantów" też być może zatrudniają i wtedy lipa.O restauracji na Kocierzu tez wiele róznych opinii słyszałem.Przyznaję że nie jest to najwyższa półka kulinarna.Dla mnie osobiście,a jadłem tam może 3-4 razy taki poziom 6/10.
Jeżeli sie zdecydujesz na te Pisarzowice to napisz po Świetach czy zona była zadowolona.
Tylko tak jak mówiłem pytaj o czas trwania zabiegu-to ważne bo płacisz za cos co ma być bardzo miłe dla kogoś bliskiego i na pewno ta osoba nie chciałaby by po pół godzinie prezent był tylko historią.To ma być spektakl

Ostatnio edytowano poniedziałek, 19 gru 2011, 21:07 przez
igo, łącznie edytowano 1 raz